EXPOSICIÓ 50 ANYS DE LA COMISSIÓ INFANTIL

La Comissió de la falla de la plaça del Doctor Collado celebra 50 anys de la creació de la COMISSIÓ INFANTIL amb una exposició fotogràfica en diferents establiments de la demarcació.

   Fes clic en les imatges per fer-les grans

VALENCIÀ  CASTELLANO

 

 

   VALENCIÀ

Celebrar un aniversari sempre és motiu de satisfacció. Contemplem el passat amb l’orgull de no haver estat devorats pel pas del temps, però també amb la mirada posada en un futur lluïdor i fructífer.
Recordar i celebrar que han passat cent cinquanta anys de la plantació de la primera falla documentada implica passar per tres segles diferents, amb tots els canvis produïts.
Un barri singular i en un entorn singular ha configurat una comissió fallera orgullosa del lloc que ocupa i que té com a lema «Fent barri, fent falla».
Amb aquesta exposició oferim un viatge al passat i retrem homenatge als milers de fallers i falleres que en els 50 anys han fet que la plaça del Doctor Collado ressonarà tantes vegades en la festa gran de València.

   CASTELLANO

Celebrar un aniversario siempre es una satisfacción. Contemplamos el pasado orgullosos de no haber sido devorados por el paso del tiempo, pero también mirando un futuro lúcido y fructífero.
Recordar y celebrar el paso de ciento cincuenta años de la plantación de la primera falla documentada implica pasar por tres siglos diferentes, con los cambios producidos.
Un barrio singular y en un entorno singular ha configurado una comisión orgullosa del lugar que ocupa y de su lema “Haciendo barrio, haciendo falla”.
Con esta exposición viajamos al pasado y rendimos homenaje a los miles de falleros y falleras que en los 50 años han hecho que la plaza del Doctor Collado resonará tantas veces en la fiesta grande de València.

<!-- Piwik Image Tracker--> <img src="http://dinastats.com/piwik.php?idsite=2434&rec=1&action_name=http%3A%2F%2Fwww.falladoctorcollado.es%2Fexpo150anys%2F" style="border:0" alt="" /> <!-- End Piwik -->