jocs solidaris 2022
jocs solidaris 2022
jocs solidaris 2022
jocs solidaris 2022

PREMIS DE TEATRE FALLER 2023

DIVENDRES 17 FEBRER 2023

Ayer tuvo lugar la Gala de la Cultura de JCF en la que se entregaban los premios del Concurso de Teatro. Nuestra comisión debutaba en Primera Categoria y tenía 4 nominaciones:
– Mejor Actor de Reparto: Tono Fagoaga Ballester
– Mejor Actor Principal: Miguel Marco Mesas
– Mejor Dirección: Josevi Marco Ramirez
– Mejor obra
Finalmente Tono consiguió el Saragüell al Mejor Actor de Reparto y nuestra obra quedó en Quinta posición.
Queremos felicitar a todas las personas que participaron en nuestra obra porque lo más importante, que es hacer falla, lo lograron con creces. Además, estamos muy orgullosos de nuestra representación que consiguió llenar la Sala Flumen y que los asistentes disgtutaran de Teatro.

XLIX CONCURS DE TEATRE DE JUNTA CENTRAL FALLERA

CATEGORÍA PRIMERA
FALLA DOCTOR COLLADO
Dimarts, 7/12/2022
Ha sigut una nit especial. Primer perquè el Teatre Flumen va patir diverses apagades que van posar en perill el començament de la Representació i que van obligar a retardar l’inici d’esta. Però la il·lusió del Grup de Teatre de la Plaça del Doctor Collado per posar en escena el fruit d’un treball descomunal va poder més que els inconvenients. I es va fer la llum. Vam veure un gran espectacle amb una adaptació esplèndida d’un text de Jardiel, realitzada amb una direcció magistral de Jose Vicente Marco i eixe segell de Collado que converteix textos clàssics en grans espectacles. L’escenari es va omplir de música, d’actors entregats a la causa posant art a mans plenes, esforç, entusiasme i donant el millor de si mateixos i la sala es va omplir de riures, d’aplaudiments i de complicitat.
Més informació y entrevistas en lultimsaraguell.blogspot.com